Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2009

η πρόσκληση

Επί τάπητος ζητήματα Παιδείας
Με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος


Ο υπουργός Παιδείας, Αρης Σπηλιωτόπουλος
Συνάντηση με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο υπουργός Παιδείας, Αρης Σπηλιωτόπουλος.
Επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα Παιδείας στο πλαίσιο του διαλόγου για την αναμόρφωση σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης που ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας..
«Θεωρώ ότι ο κ.Μητσοτάκης έχει μια μακρά προσφορά στην πολιτική ιστορία του τόπου, άρα από αυτήν έχει και μια σημαντικότατη εμπειρία, την οποία ζήτησα σήμερα να δανειστώ για τα θέματα της Παιδείας, και κυρίως γιατί πιστεύω ότι στα ζητήματα Παιδείας η εμπειρία όλων είναι εξαιρετικά σημαντική», τόνισε ο υπουργός.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος είπε ότι θα συνεχίσει τις επαφές διότι στόχος του είναι να ακούσει όσο το δυνατόν περισσότερους και να ζητήσει από όλους όσοι έχουν εμπειρία να την καταθέσουν στο πλαίσιο του διαλόγου.
«Όσοι μπορούν να προσφέρουν στα ζητήματα της Παιδείας πρέπει να το κάνουν [...]. Πρέπει να ακουστούν όλες οι απόψεις, χωρίς φόβο, χωρίς πάθος, με τόλμη, να αποδεχτούμε τις απόψεις εκείνες που είναι σωστές από οπουδήποτε κι αν προέρχονται», τόνισε ο υπουργός Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου